script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

38 mm lokk for drikkealuminium for glassflaske

38 mm drikkealuminiumslokk er populære nå, de brukes til klare glassflasker, diameteren på glassflasken er vanligvis 38 mm, og vanligvis for 300 ml og 1 L, kan oppfylle forskjellige krav, og kan sette forskjellige typer drikke og juice. uunnværlig del av ulike drikkevareemballasjer, som sikrer sikkerheten, friskheten og kvaliteten til produktet.Denne typen hette er spesielt designet for å passe over flasker og beholdere, og gir en sikker forsegling for å forhindre lekkasje og forurensning.Å bruke aluminium i produksjonen av disse hettene gir flere fordeler, noe som gjør det til et populært valg for drikkevareemballasje.

En av hovedfordelene med 38 mm aluminiumsdeksler er deres holdbarhet og styrke.Aluminium er et sterkt materiale som tåler påkjenningene ved frakt og håndtering, og sikrer at drikkevarens ingredienser er beskyttet gjennom hele forsyningskjeden.Denne holdbarheten gjør også lokket tuklingsikkert, slik at forbrukerne kan være sikre på at produktet ikke har blitt tuklet med før kjøp. De kunne også velge forskjellige farger og utskrifter, gjør produktene dine elegante. Velg vanligvis sølv, gul, hvit, oransje og så på.

I tillegg til sin styrke er aluminium også lett, noe som letter kostnadseffektiv pakking og frakt.Bruk av lette materialer bidrar til å redusere den totale vekten av pakkede drikkevarer, og reduserer dermed transportkostnader og miljøpåvirkning.I tillegg er aluminium et svært resirkulerbart materiale, i tråd med den økende etterspørselen etter bærekraftige og miljøvennlige emballasjeløsninger.

Den 38 mm aluminiumshetten er designet for enkel bruk, og gir drikkevareprodusenter en praktisk forseglingsløsning.Lokket krymper sikkert på flasken eller beholderen, og sikrer en tett forsegling som bevarer friskheten og smaken til drinken din.Denne brukervennlige designen forbedrer også den generelle forbrukeropplevelsen, slik at emballasjen enkelt kan åpnes og lukkes.etter åpen også kan bruke gjentatte ganger.Vi kan designe i henhold til dine krav, gjøre designet egnet med produktene dine.


Innleggstid: mai-06-2024

Forespørsel

For spørsmål om våre produkter eller prisliste, vennligst legg igjen din e-post til oss, så tar vi kontakt innen 24 timer.

Følg oss

på våre sosiale medier
  • en (3)
  • a (2)
  • en (1)